lördag, april 14, 2012

sa någon något om snö?

Vaknade med huvudvärk i morse. Blev inte bättre av att mitt twitterflöde skvallrade om riktigt med snö både i Stockholm och Uppsala. Jag antog att det såg likadant ut utanför mitt fönster och bestämde mig för att somna om.
Insåg när jag vaknade igen ett par timmar senare att det inte alls snöat i Västerås. Vädret var inte särskilt bra, men backen var lika grön som kvällen innan. På eftermiddagen tittade även solen fram, och nu på kvällskvisten lyser aftonsolen starkt.

Imorgon är tanken att byta till sommardäck på Blomman. Får hoppas att vädret inte envisas med att slå om efter det. Ska köra rätt mycket bil i veckan och var inte vrålsugen på att sladda runt med sommardäcken i snöyra.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: