fredag, april 13, 2012

önskelistan

Jag har en enormt lång önskelista just nu. Och lika lång som önskelistan är, lika lite pengar finns det kvar på kontot. Men drömma fungerar alltid.

- Ett Michael Kors herrur. Typ det här. Stort, silver, inget lull-lull.
- En sådan där iPhone-hållare man har runt armen när man tränar.
- Bra kondition.
- Snygga bruna boots. Hittade de perfekta på Bianco innan påsk.
- En klippning.
- Ett färdigskrivet examensarbete med toppbetyg.
- Energi. Och en ansiktsbehandling.
- Solsemester. Eller citysemester. Eller äventyr..

Jag tror drömmar är bra. Synd bara att mina drömmar just nu kostar pengar. I alla fall de flesta. Och de som inte kostar pengar kräver mer energi än jag har just nu.

Däremot har jag så mycket annat att vara glad över. Nästa helg får jag träffa mina föräldrar i Stockholm, tillsammans med fina släktingar. Jag och älskade italienaren flyttar till en underbar lägenhet om mindre än 2,5 månad. Om sex veckor tar jag examen. Jag har min målvikt inom räckhåll. Dessutom är det fredag, vilket innebär att min kille är fredagskär i mig! 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: