måndag, april 23, 2012

one down, two to go!

Stressen över att inte ha ett jobb när jag tar examen om fyra och en halv vecka (!!) har varit enorm. Praktiken, examensarbetet och så ovetskapen om sommaren och framtiden.

Nu vet jag att jag har jobb. Dessutom ett jobb som jag verkligen ser fram emot att börja på! Nu gäller det bara att klara av slutet av praktiken och skriva klart ett sjuhelvetesjävlabra examensarbete. Då kan jag slappna av, njuta av att jag faktiskt har klarat det här riktigt bra - och att jag bara har mig själv att tacka! 

Fy fan vad jag är bra.
__________________________________________ Viktoria

5 kommentarer:

Johanna sa...

Hur bra som helst!

camilla sa...

Det är du verkligen! Du är så duktig!

signe sa...

Du sparkar rumpa! :D

Emma sa...

Snyggt jobbat, du rockar! <3

Emma sa...

Snyggt jobbat, du rockar! <3