söndag, april 15, 2012

oh honey honey

Ibland är jag världens mest otacksamma flickvän. Gnäller, surar, gråter. Men han, älskade italienaren, står ut med mig trots mitt humör och temprament. Håller om mig och torkar mina tårar när jag är ledsen och låter mig få gnälla när jag behöver det. Han är helt enkelt världens bästa.  
Ibland undrar jag hur jag lyckats charma honom. Varför just jag lixom. Jag tror att jag är världens lyckligaste. Jag vet att jag är världens lyckligaste! Att vakna mitt i natten med mardrömmar gör ingenting, då jag vet att jag har honom intill mig. Krypa tätt intill, somna med tårarna brännande bakom ögonlocken - men jag vet att med honom bredvid mig är jag alltid trygg.

Jag har hittat han jag vill leva med. Finaste italienaren.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: