torsdag, april 26, 2012

motionären viktoria

Tog en dryg timmes promenad i förmiddags, sju grader och regnet hängande i luften. Det kunde varit trevligare, men samtidigt är det bara att bita ihop. Tycker visserligen det är ganska skönt med raska promenader, men det är betydligt trevligare med lite värme i luften.

Jag hade planen att nå målvikt innan examen, men inser att det är lite tid och - visserligen - inte särskilt många kilo kvar. Men de sitter så förbaskat hårt, de där sista kilona. Så nu räcker det inte bara att äta nyttigt, jag måste även motionera. Nordinskan hade dumheter för sig under gårdagens promenad - hon kom på att vi ska jogga i uppförbackarna. Säger hon det, så blir det så.

Jag gillar inte att springa. Men ska jag springa Tjejmilen 2012 så måste jag kanske tvinga mig själv att börja gilla det.. 
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: