tisdag, april 03, 2012

mellansverige

Vissa saker vänjer jag mig aldrig vid i mellansverige. Som när fältharar leker kull på gatorna inne i stan. Min hund tycker de är väldigt roliga däremot. Varje gång! Och nej, han är inte van vid harar, trots att vi är från Norrland. I norr har vi nämligen bara harar i skogen - och de är livrädda för människor.

Däremot är det mycket jag lätt kan vänja mig vid. Att gatorna är sopade från sand redan nu i början av april. Alla krokusar som blommar. Gräsmattor som börjar bli gröna redan nu. Rådjur på ängarna.

Mellansverige är rätt schysst ändå. 

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Amanda Levin sa...

Hej! Jag har också blogspot och jag undrar hur du har gjort så att inte din information sitter ihop med blogginlägget? Förstår du vad jag menar? Det är ju som ett mellanrum på din.. :p
Tacksam för svar!