tisdag, april 03, 2012

kväääk kväääk

Minns ni alla grodor jag fotograferade förra året? Det verkar snart vara dags igen. Jag önskar bara att jag fick se själva vandringen också iår, inte bara fotografera den när de redan skuttat över vägen och ner i vattnet.  
11 april fotade jag förra året. Innebär att vandringen är innan dess och risken är att jag missar den. Det är redan den tredje och vi åker upp till norr i övermorgon. Ska gå förbi Djäkneberget imorgon igen, hoppas att de redan är på väg. Nästa gång jag har möjlighet att passera så visar kalendern redan den 10:e, och då tror jag det är alldeles för sent. Jag vill, jag vill, jag vill se grodvandringen! 

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Tack! Jag som känner mig sjukt blek och trött jämt! Har ju inte sovit en hel natt på över ett år :P

Tycker det är coolt att gator stängs av för grodorna skull :) Hade varit kul att se dem vandra!