onsdag, april 25, 2012

framtiden framför mig.

Jag ska jobba i helgen och början av nästa vecka. Rutstore.se flyttar från Örebro till Västerås och jag ska hugga i med hårdhandskarna och lyfta kartonger som om det inte fanns någon morgondag. Sedan ska vi komma ikapp med allt som blir lidande i helgen, så alla fina kunder får hem sina beställda varor.

Jag längtar efter att börja jobba på riktigt. Men innan jag kan gå in helhjärtat ska examensarbetet skrivas färdig, LIA'n avslutas och rapporten skrivas. Jag ska även hinna fira i dagarna tre. Och jag längtar, som jag längtar! Oavsett hur betygen ser ut så kommer jag kunna vara stolt över mig själv och min insats. Framför allt har jag vuxit som person och blivit så mycket starkare över dessa två åren. Som bästa läraren Mats Andersson sa: "Du kan inte leda andra förän du kan leda dig själv."

Nu kan jag leda mig själv - och är redo att börja leda andra.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: