söndag, april 29, 2012

@malvaktsgalning

Följde med Italienaren förbi hans inlineshockeypremiär - visste ni att utan den hade vi aldrig träffats? I hans lag finns även bästa Beachen, som gladeligen parade ihop oss för snart 11 månader sedan, lite blinddate-stylah. Sedan fick tiden ha sin gilla gång och i slutet av sommaren fick han chans på mig.
Inlineshockeyn ja. Hade hoppats på att ta några bra actionbilder när Orresta Oilers spelade match också, men jag skulle till jobbet så det blev bara lite bilder innan. Men det är inte illa pinkat det heller! Inser nu att jag borde ha rätat upp mittenbilden, men det är lätt att vara efterklok.

Jobbet. Det känns häftigt att säga. Flytten av rutstore.se går bra, även om min kropp gör rätt ont. Jobbade visserkligen knappt sex timmar idag med att packa upp varor, och var så inne i det jag gjorde att jag tillochmed glömde bort att gå på toa. Snälla svärföräldrarna ställde upp på utfodring, så jag kunde åka dit när jag jobbat klart och värma upp en god pasta. Tack!

Har redan svårt att slita mig från jobbet. Workaholic. Åker dit ett par timmar imorgon också, innan det är dags att förbereda för valborgsgrillning. Jag lär mig saker hela tiden jag är på jobbet, vill bara ha mer mer mer!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: