torsdag, april 19, 2012

en sådan där bra torsdag

Ja. Det blev en bra dag, trots att väckarklockan ringde 05.45. Eller, den hann inte ens ringa - fyrfotingen väckte mig (damn those bitches!) 05.38 och jag insåg det idiotiska med att "bara sova nååågra minuter till" och tog chansen att läsa Aftonbladet på webben istället.

Sedan har jag Almi-intervjuat två personer, en i Kumla och en i Örebro. En inom pappersindustrin och en designer. Den sistnämnda hölls på engelska, mycket intressant. Dessutom gjorde hon riktigt, rikigt fina halsband - ett sådan ska jag köpa när de börjar säljas! Bild kommer senare, ligger kvar i kameran ännu.

Och så min första timmar på rutstore.se. Och jag älskade det. Ordning i kaoset, sköna arbetskamrater och hopp om framtiden!

En flaska rött och SM-final på TV. Torsdagenkvällen kunde varit sämre.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Jag blir lite avis :) vad kommer du att göra där?