fredag, april 20, 2012

det där med min vikt.

Messade med storasyster i morse. Om målvikt. Och målviktsdatum. Jag är ungefär 4,5 kilo ifrån min målvikt, och tanken var att hinna dit till examen - om exakt fem veckor. Det kommer bli tufft, tight och kräva blod, svett och tårar. I alla fall svett och tårar, förhoppingsvis inte allt för mycket blod.

4,5 kilo på fem veckor. Innebär att jag måste sluta vara lat och bekväm. Denna insikt resulterade i att jag trotsade snön som vräkte ner och tog med mig fyrfotingen i kopplet och gav mig ut på en rask promenad. 70 minuter senare fick jag hänga precis ALLA kläder på tork och krypa in under en filt för att försöka få upp värmen igen.

Men det var det värt. Dock kommer inte morgondagen bli fullt så nyttig som den skulle kunna bli, då vi åker in till huvudstaden för att träffa MaPa samt några finfina släktingar!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: