lördag, april 21, 2012

det där med jag och cykla. uppför.

Brukar ge upp och hoppa av cykeln halvvägs hem från stan. Vi bor i toppen av en evighetslång uppförsbacke nämligen. Dock hade jag en hetsande pojkvän intill mig under cykelturen hem ikväll och han hasplade ur sig att "Älskling, du har blivit en tjockis!" i bästa TV3-anda (och nej, han är inte elak, det är ett TV-program som heter så).

Jag kämpade hela backen upp på cykeljävlahelvetet (behöver jag tillägga att jag inte är någon cykelfantast, framförallt inte i uppförsbacke?) och avslutade med att högt och ljudligt ropa utöver mig när vi svängde in på gatan: "JAG SKA BLI SMAAAAAL!".

Det kändes passande just då. Trots att jag ätit både nachos, pommes och druckit drinkar idag. Och även om det var lite fylle-fjortis-varning att skrika utöver sig sådär. Det var lixom ändå passande, trots att det beror på att jag ser alldeles för mycket TV.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

yeah yeah carolina . sa...

HEJJA HEJJA :D