tisdag, april 10, 2012

..

Det finns inget som får mig att må så dåligt som tiden efter att jag varit i Skellefteå. När jag kommer upp inser jag hur mycket jag missar när jag inte är där, och när jag sedan lämnar familjen och åker ner igen så vet jag att jag kommer missa ännu mer. Varje dag jag är här nere missar jag massor där uppe.

Jag hatar att missa allt. Jag hatar att inte veta när jag kan åka upp igen, när jag får träffa alla igen. När jag har varit här nere i någon vecka börjar det kännas bättre. Men första tiden är hemsk. Tårarna, känslorna, paniken.

Samtidigt vet jag att jag själv mår bättre här.
Jobbmöjligheter, kärlek, utveckling.

Jag vet att jag vill bo här. Det är bara så smärtsamt ibland.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Amen.