torsdag, april 12, 2012

bitterfittan

Först blev det stressigt i morse då min kära italienare ville ha skjuts från däckfirman till jobbet och en halvtimme av min morgonrutintid försvann. Ofixad i håret och med gårdagens slarviga fläta skyndade jag iväg för att fixa naglarna. Väl hemma igen hade jag massor som behövde skrivas, så det var bara att mota bort den härliga skrivkrampen som envisas med att knipa sig fast.

Och städa. Jag hatar att städa. Eller, jag hatar att städa när jag inte riktigt har tid att städa. Men hyresvärden skulle visa lägenheten så alternativen var få. Men självklart dök hon inte upp. Och nej, jag hade väl inte städat i onödan - det behövdes - men jag hade lagt tid jag inte riktigt hade på både städning och väntan att hon skulle dyka upp, innan vi ringde henne och insåg att så inte var fallet.

Och sedan hockeyn. Jävla hockey. Skithockey. Det var dessutom någon som satte igång PS3:an i pausen till förlängningen, så jag missade de 02.03 som hann spelas i fjärde perioden. Men vad spelar det för roll när det ändå bara blev pannkaka. Dessutom har jag ont i ryggen. Och är hungrig.

Ja, ikväll kan jag tituleras bitterfitta. För det är vad jag är.
En hungrig bitterfitta. En grinig, hungrig bitterfitta.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: