måndag, mars 26, 2012

världens sämsta förlorare

När Wordfeud blev populärt laddade jag ner appen, tänkte att jag skulle vara bra på det. Ord är ju som min grej. Jag fick så jävla mycket med spö i de cirka fem matcher jag spelade, sedan raderade jag appen. Borta. Förnedringen fanns inte mer. Hejdå. Idag laddade jag ner QuizMe. Har redan övervägt att radera den igen, jag är allt annat än allmänbildad. Fem matcher spelade och jag har förlorat alla utom två, som jag spelat lika. Jag tror det blir hejdå appen, jag blir bara förbannad..

__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

Emma sa...

Men tänk såhär att dom som är sämst förlorare blir oftast vinnare just för att dom hatar förluster så mycket! <3

signe sa...

Jag har ingen vinnarskalle alls.. Jag insåg inte ens att man inte kunde vinna i draw something förrän Nils undrade vad det gick ut på, och varför man spelade om man inte kunde vinna.. :D

signe sa...

Jag har ingen vinnarskalle alls.. Jag insåg inte ens att man inte kunde vinna i draw something förrän Nils undrade vad det gick ut på, och varför man spelade om man inte kunde vinna.. :D