torsdag, mars 15, 2012

träningslängtan

Jag längtar ut i motionsspåren. Tian på Rocklunda. Hunden och musik i lurarna. Visserligen tänkte jag att musiken ska strömma ur ett par Urbanears "Plattan" i mörkgrått, jag m å s t e verkligen ta tag i saken och köpa sådana i vår. Sexhundra välinvesterade slantar?

Sedan har jag nu spanat in kläderna jag vill ha i spåret i vår/sommar. Den grå hooden från Adidas är to die for, älskar också både de svarta och rosa shortsen. Sedan lite basics. Linnen, tights. Fotbollsstrumpor (!) och en bra sportbh.
Alla bilder från Stadium.

Varför är alla träningskläder så dyra? Bara hooden kostar 599:- och de svarta Nike-shortsen 349:-, de rosa från Under Armour 249:-. Kommer bli ruinerad när det är dags att fylla upp träningsklädersgarderoben. Men de jag köpte förra våren är utslitna. Har ett linne kvar som fortfarande fungerar, men min hood är i bomull och stinker svett oavsett om den är nytvättad eller inte.

Hej påskharen. Jag som inte äter godis, kan jag få en hood i mitt påskägg då, eller ett par Urbanears? Kanske ska sluta fixa naglarna och unna mig lite annat kul istället? Tål att tänkas på..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: