torsdag, mars 01, 2012

torsdag

Det är ganska trevligt att ta en promenad i "skogen" nu. Nej, det är ingen skog, det är en dunge mellan ett par bostadsområden. Åt vilken håll jag än tittar ser jag hus. Men det känns som en skog. Dessutom kan jag låta hunden bajsa fritt.
Idag ska jag till Almi. Och biblioteket. Och kanske hundmatsaffären, beroende på om jag orkar. Orkar engagera mig. Ska se hockeyn ikväll, kanske lyxa till med lite.. jag vet inte vad. ColaLight kanske. Roligare än så blir det troligtvis inte. Jag tycker det är svårt att hitta några bra snacks som är kalorisnåla. Frysta hallon håller sig inte frysta särskilt länge. Morot- och gurkstavar med dipp är ju nästan som en hel måltid. Fruktsallad är gott, men det är mer en dessert/mellanmål än snacks.

Har någon några bra tips på kalorisnåla snacks?

1 kommentar:

Åsa sa...

Har ett recept på rostade kikärtor med chili, kan kanske vara något?