onsdag, mars 14, 2012

tack gandhi, det var snällt.

Tog en ordentlig promenad med hunden och kameran idag. Hann bara över gatan så hittade jag några små röda växer jag ville ta en bild på. Samtidigt som jag zoomar, fokuserar och ställer in kameran lyfter fyrfotingen på benet mot en liten kvist. Problemet var att kvisten var precis intill mina ben.
Summan av det hela blev att han lyfte på benet och kissade.Mot kvisten. Och på mina fötter. Tack kära pälskling, det var väldigt snällt. Mina skor är indränkta i hundkiss. Insåg inte att han gjorde det heller förän han var klar och det hade trängt ända in till huden på mig.

Undra vad jag gjort för att förtjäna det? Inte kliat honom bakom öronen tillräkligt ofta, inte låtit honom få huvudkudden när vi ska sova? Oh well. De slutar säkert lukta efter några dagar. Och det var dessutom mina träningsskor, de luktade säkert inte sommardröm innan heller..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: