lördag, mars 31, 2012

shoppingsuget.

Så här vill jag se ut i sommar. Inklusive den smala midjan och låren som inte klibbar ihop. Skinnvästen älskar jag, har varit på jakt efter en snygg skinnväst sedan innan jag flyttade till Västerås. Så den känns som ett måste. Om den finns kvar i butik det vill säga, vilket jag gissar att den inte gör. Erre, finns den kvar i Skell?
 
Alla kläder från Gina Tricot

Spetslinnet är underbart, klänningen fantastisk. Den svarta denimskjortan skulle vara otroligt användbar, och det långrandiga linnet ser riktigt snyggt ut. Byxorna har jag klämt och kännt på i butiken ett par gånger nu, men inte velat köpa då jag inte är nöjd med vikten ännu. Den mintgröna toppen kommer vara riktigt fin lagom till den första solbrännan..

Om jag vore rik. Då jävlar. Men den där västen vill jag ha trots att jag inte är rik.
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

errelicious sa...

Vi ska ha kvar en 36:a, om den inte rykte under helgen. Tror vi att den skulle passa? Ska jag haffa den åt dig? =)

För övrigt, jävligt bra kläder har du plockat ut! Jag har själv dom där jeansen, och dom är på riktigt dom skönaste jeansen jag har haft. Kunde jag minsann inte tro när jag köpte dom!

Johanna sa...

Snyggt!
Lår som inte klibbar ihop... ja det skulle man ha haft. Men jag tror det är omöjligt på en päronfigur som jag :P

Jag nådde förresten mitt viktmål i fredags, wihoo! Klarade det före jag började om att jobba :)
Men imorse vägde jag 0,5 kg mer igen... Lördagen bestod iofs av mycket kolhydrater i form av pizza, pinnbröd och godis... inte bra. Nu måste jag sätta ett nytt mål, men jag vet inte om jag ska tidsbestämma det. Målvikten har jag i alla fall i huvudet :)