tisdag, mars 20, 2012

shoppade en lägenhet, oj!

Att jag gillar att shoppa är ingen nyhet. Däremot brukar jag inte köpa lägenheter så här spontant som i dag. I söndags var vi och kollade på visningen av en lägenhet och 48 timmar senare satt vi hos mäklaren och skrev på alla papper.  Helt galet!
Jag är så lycklig! Även om det är ett jättestort steg för mig. Jag trodde under hela första skolåret här nere att jag skulle flytta norrut igen efter examen. Men insåg att så kommer inte bli. Utveckling, jobbmöjligheter - det finns mer av det här. Dessutom hittade jag mannen jag vill leva mitt liv med här nere, så jag stannar.

Och jag mår väldigt bra i det beslutet, även om jag saknar mina nära och kära otroligt mycket. Men de kan komma ner hit, och jag åker upp dit. De försvinner inte bara för att jag bor i Västerås!

__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Linda sa...

En massa många grattis till den superfina lägenheten!! Kram

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Grattis till nya lägenheten! Den ser sjukt fin ut!