söndag, mars 11, 2012

shake it! shake it!

Underbara kväll. Italienaren är på fest, så när katten är borta dansar råttorna i vardagsrummet. Med Nordinskan och Mari som sällskap har vi sett Västeråsaren Loreen ta hem Mellon, zumbat oss svettiga - och spelat Rock Band. Sistnämnda är något jag a l d r i g skulle göra om italienaren var hemma. Aldrig någonsin.
Är mest bara nöjd att jag fick gitarrskrället att fungera. Hoppas jag inte förstörde något bara. Jag är lixom inte helt hemma på det där med TV-spel. Jag har ett NES (dvs, 8-bits Nintendo) nedpackat i en av mina miljontals flyttlådor - på den nivån ligger min tv-spelskunskap. Vi har skrattat åt oss själva och varandra, dippat grönsaker, druckit tre sorters Coca Cola och smaskat godis. En bra kväll alltså!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: