fredag, mars 16, 2012

på tal om de där lurarna

För er som tycker att snacket i föregående inlägg om Urbanears låter som ren galimatias så kommer här förklaringen. Snygga hörlurar som kommer i massa snygga färger. Men hur rosa jag än är - så är min plan att köpa dem i grått. Lite mer klassiskt.  
Italienaren har lovat hjälpa mig fixa i ordning Spotify Premium i mobilen, så jag jag kan lyssna på annat än den ynkliga playlist av mp3or jag haft i datorn sedan någongång tidigt 2000-tal. Min musiksmak är känd för att vara lika kvalitativ som min sångröst är bra. Mina musikkunskaper ligger även dem någonstans på samma nivå. Vilket har resulterat i att jag inte har något att säga till om när det kommer till musik i det norrlandsitalienska hushållet.

Men jag gillar att ha något att lyssna på när jag promenerar. Jag har tillochmed storslagna planer på mina playlists. Som uppenbarligen kommer bli sågade vid fotknölarna. Tur att det bara är jag som ska lyssna på dem... 
__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

Emma sa...

Eller skaffa skull candy? xx

viktoria cederberg sa...

Nä, vill ha Urbanears. :) Billigare i UK?

Emma sa...

Ingen aning, aldrig hört talas om... Kan kolla upp? xx