tisdag, mars 27, 2012

oväntade vändningar

Intervjuade idag för Almi Företagspartners (min praktikplats, ni vet) räkning en skön företagare och jag tappade tråden helt. Insåg tidigt i intervjun att vi brann för samma sak - markandsföring via personliga bloggar - och samtalet tog en helt ny vändning. Han har startat rutstore.se och jag glömde alla frågor jag hade förberett.


Hade kunnat nörda ner mig i flera timmar, det är inte ofta jag får chansen att prata om just det ämnet med någon som är lika intresserad av det som jag. Dagens sprak, vilken energiboost det gav mig! Att han dessutom skulle flytta sitt lager till Västerås och behövde anställa någon till gjorde inte saken sämre.. Vilket drömjobb. Marknadsföring, försäljning, mode. Jag vill verkligen ha det jobbet...

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Åh vad kul det lät!!