onsdag, mars 21, 2012

off you go?

Jag vill klippa av mig håret. Det är helt galet långt nu, och förutom en lugg och en sidecut på utväxt alldeles jämnlångt. Alternativen är att platta det eller låta det vara naturligt Ronja Rövardotter-yvigt. Lockarna orkar inte när det är såhär långt, inte ens med locktångens hjälp.

Jag har en vision hur jag vill att det ska se ut. Men jag kan inte göra det själv och har inte besökt en frisörsalong sedan 1999. En sanning med lite modifikation, men jag har inte besökt någon frisörsalong där mina vänner inte jobbar, sedan 1999. Så det känns lite traumatiskt. Har dessutom haft samma frisör - Cams - sedan 2003. Det skrämmer mig att gå till en helt okänd frisör som inte känner mitt hår, eller som - God help me - inte lyssnar på mina ytterst bestämda direktiv!?

Hur ska det här gå? Jag kommer gråta om de inte gör som jag vill!
Åh, denna ångest. Jag som verkligen vill klippa mig..? 

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

camilla sa...

Du får flyga ner mig så fixar vi det ;-)