tisdag, mars 13, 2012

nyckeln till framgång

Jag känner mig som en viktväktare. Jag sparar ihop mina kalorier. Ett tufft zumbapass på förmiddagen och sparsamt ätande under dagen - bara för att kunna njuta av kvällens hemlagade älgfärsburgare. Italienaren bjöd över Kicki på middag i samband med deras tvspelskväll, och burgare kändes som lämplig bjud-mat en tisdag.

Så jag har sparat idag. För att slippa att bara äta burgare och sallad, utan kunna äta brödet och dressingen också. Det handlar om att prioritera helt enkelt. Gissar att jag får ta ett extra intensivt zumbapass imorgon för att skaka bort det sista, men så värt det!
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Gah, jag måste ta tag i det där med kalorikoll... jag har fortfarande ingen koll! Men jag har dragit ned på/tagit bort kolhydrater i form av bröd, pasta, ris, potatis och snacks... det borde ge lite resultat i alla fall. -0,5 kg förra veckan :)