tisdag, mars 13, 2012

när känslan inte infinner sig

Idag känner jag mig ungfär som min hund gjorde igår. Eller, som min hund gör varje dag. Slö. Trött. Slut. Jag tror det är träningen som jag inte är van vid, min kropp gör ont, ont, ont.
Men det handlar väl om att bita ihop. Förbereda en intervju, lägga sista touchen på artikeln den förra intervjn resulterade i. Försöka känna mig nöjd över det jag presterar. Just nu är det svårt bara, allt jag skriver känns bara fel, det känns upptryckt i.. eh.. ja. Resultatet när jag inte blir nöjd med det jag skriver blir att det går sakta. Vada i sirap-sakta. Simma i honung-sakta. Ni fattar. Det händer alldeles för lite i förhållande till den tid det tar.

Jag vet inte hur jag ska få det att rulla igen.
Hur jag ska få tillbaka mitt flow.
Jag behöver det verkligen.
Någon som har några bra ideer?
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: