måndag, mars 26, 2012

han har ingen känsla för stil, bara

Italienaren frågade om jag köpt nya skor idag, när han såg dessa på hallgolvet. Lyckligt svarar att ja, jag köpte dem för 99:-. Jag fick inget svar. Helt knäpptyst var han. Inte ett ljud. När ord är överflödiga lixom. Jag fattade, han tyckt de var så fula att han inte ens försökte säga något snällt.

Mina blommiga skönheter. Jag tycker de är bedårande! Frågade om han verkligen tyckte att de var sååå fula, fick svaret: "Ja, snygga var de då inte. Man kan tro att du heter Lina, är åtta år och just köpt dina första skor." Jag gissar att han menar att jag skulle fått välja skor själv för första gången, för i alla fall jag hade ägt rätt många par skor innan jag fyllde åtta.

Men vadå. Klart det inte är barnskor. Då skulle de inte göra dem i vuxenstorlekar. Tror jag. Dessutom är de jättefina. Superjättefina, som jag nog skulle sagt om jag var åtta år och hette Lina. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna sa...

Jag tycker de var jättefina!