lördag, mars 17, 2012

going up up up up

Lurade/tvingade/plockade fram hundvalpsögonen idag, och fick med mig den älskade italienaren ner på stan. Hörde hur han stod inne i badrummet och peppade sig själv innan, tror inte han gillar det där med ciry och shopping. Oh well.
 Loreen uppträdde på Sigma Torget, galet mycket folk. Gick förbi Harmoniq och gnällde, mina naglar sitter riktigt dåligt den här gången - men stället vet hur de ska vårdar sina kunder och jag gick därifrån nöjd och glad! Heja Harmoniq! Passade även på att äta sushi på Asian Bar, riktigt god sushi och plus i kanten att man fick plocka i wakame och salladslök själv. Tycker ofta att misosoppan har alldeles för lite fyllning..
Hann med lite småshopping också, innan vi åkte via ICA Maxi och hem. Får middagsgäst i form av Kicki ikväll - premiärgrill på den spanska grillen. El Grill, på balkongen. Fläskytterfilé, klyftpotatis för de som äter det, grillad haloumi och sallad. Fruktsallad och glass till efterrätt.

Jag gillar italienarens vänner. Tror ytterligare en av dem kommer lite senare och jag kommer få stå ut med diverse musikaliska framgångar på RockBand under kvällen. Helt okej lördagkväll för min del!

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: