fredag, mars 09, 2012

fula ankungen blev fin igen

Har besökt duktiga Linda på Harmoniq idag, gjort om mina naglar. Välbehövligt! Bort med den slitna franska manikyren, tillbaka med den svagt aprikosa färg jag hade tidigare. Är riktigt sugen att göra dem riktigt mörka någongång, nästan svarta - men kommer jag kräkas över den färgen under de tre veckor innan jag gör om de igen? Samma sak gäller klarröda, är så rädd att bli less.

Vilka i-landsproblem. Ha! Mitt andra problem just nu är att min sista kiwi - som jag trodde skulle bli min räddare i sockernöden - var sur. Jag hade verkligen behövt en liten fruktsockerkick såhär på fredagseftermiddagen. Men tydligen inte. Ja, jag fattar att det är fruktsocker i kiwin oavsett om den är sur eller inte, men den är inte lika hjälpsam mot sockersuget när den inte är sådär söt som de kan vara..

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: