söndag, mars 04, 2012

en fin helg till ända

I helgen har jag syndat, syndat och åter syndat. Fredag gjorde jag sushi, visserligen inte superonyttigt - men heller inte efter den nördiga linje jag ätit senaste tiden. Igår fick jag sallad till kycklingen (tack!) men avnjöt kladdkakan och glassen. Och några godisar. Helt ofattbart gott..
Mamma, kolla vad fin nyårs-orchidén fortfarande är!

Söndagmiddagen var lika god som alltid. Svärmor panerade flundra och serverade tillsammans med kokt potatis, kokta morötter och romsås. Jag älskar't! Nej, det låter inte så syndigt. Och kanske inte är det heller, egentligen. Jag kunde ha tryckt i mig en pizza, druckit  några öl och ätit upp både en chipspåse och sju hekto godis. Så egentligen är det inte så farligt. Men det kändes som jag syndade rejält..

Jag tror jag behövde äta i helgen. Nästan nio veckor av nyttigheter fick mig att längta efter vanlig mat. Vanlig mat som kokt potatis och fisk. Men imorgon satsar vi på salladen igen. Sallad, frukt och andra nyttigheter. Nu kör vi igen, ska vi kalla det för Fas Två?

Tack alla för den här helgen. Helt underbar!  

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Så kul att orkidén fortfarande är så fin! Och du... Det du ätit i helgen är väl ändå helt OK! Värre kunde det ju varit;)