onsdag, mars 21, 2012

en av de där dagarna

Har haft fullt upp idag - inomhus. Mycket tråkigt, med tanke på det underbara vädret. Skulle kunnat döda för en mjukglass med strössel OCH topping idag - men vi firade med libanesisk mat, rödvin och smågodis igår, så mjukglassen får vänta. En annan dag!
Efter en intensiv dag spenderade jag lite kvalitetstid på balkongen med en frukttallrik och bubbelvatten, herr RayBan på näsan och solens varma strålar i ansiktet. Fyrfotingen låg nedanför mig och tuggade sönder sin filt ytterligare lite och vi hade det allmänt bra. Nu måste jag tyvärr besöka köket, italienaren dyker upp på ett tag och jag gissar att han är hungrig. Och jag har noll fantasi. Oh well, något ska jag väl hitta på - tycker bara att det är tradigt när vi inte äter riktigt samma mat..

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: