onsdag, mars 07, 2012

drömmar drömmar

Jag önskar att jag någongång hade råd med en riktigt snygg tidlös klocka av någon creddig designer. Som den ovan, från Michael Kors. Skitsnygg. Jag vill ha en herrklocka, så den är lite större och lite mer stilren. Inga krusiduller, inget bling-bling. Den ovan kommer från klickaklocka.se och kostar 2555:- vilket är något över min studentbudget. Tyvärr.  
__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

Ulli sa...

Jag har en herrklockan från Michael Kors. Ser exakt ut så där fast utan romerska siffror. =P Grymt fina är de och egentligen inte så dyra. Min gick iofs på runt 4000:- men den fick jag ;) Så önska. Hehe

viktoria cederberg sa...

Snäääälla tomten... :)

När jag har ett jobb. Då jävlar! Stod och dreglade i urmakarens skyltfönster i förmiddags, Michael Kors har verkligen riktigt fina klockor, speciellt herruren..

Ulli sa...

Ja, killklockor är snyggast.. Undrar varför? Vi är ju tjejer. ;)