torsdag, mars 22, 2012

det där om min kost och vikt

Vågen har stått still sedan att jag passerade tiokilosgränsen, men jag fortsätter försöka och hoppas att något händer såsmåningom. Lite mer zumba och snart ska jag våga (läs: orka) mig ut i Rocklundaskogen igen, det kanske får vikten att fortsätta nedåt en bit till. Motivationen är bara inte den bästa just nu - men jag är säker att det bara är tillfälligt!
Eftermiddagsfika på balkongen.
Den här veckan känns inte som den bästa matveckan jag haft. Men vi hade bra anledning till firande i tisdags, och på söndag fyller italienaren 27 - vilket kommer firas med hemgjord sushi och godsaker tillsammans med italienska familjen. Jag tänker inte sluta leva bara för att jag försöker äta hälsosamt. Det är viktigt att njuta, men inte allt för ofta bara.

Jag har inte riktigt listat ut hur jag ska nå min målvikt. Det kommer bli svårt att hinna till det datum jag satt. Men det är bara att fortsätta kämpa, annat kan jag inte göra!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Clott sa...

Du har varit och ÄR superduktig ju!! Bara o kämpa på :)

Johanna sa...

Du är superduktig! Heja heja!

Förresten, måste vi skriva säkerhetsord för att få kommentera här? Går inte det att ta bort? / Lata Johanna :)