söndag, mars 25, 2012

det där med att gå på krogen. nykter.

Jag har haft en riktigt trevlig kväll, med förfest hos KatPat, även om den manliga halvan jobbade. Sex tjejer och en bedårande skelögd liten hund. Besökte BMB och spenderade 45 minuter på schalgergolvet innan mitt luktsinne fått nog. Vem är det som släpper väder som luktar värre än min hunds? Och det där med att bada i Oldspice är heller inte helt coolt. Eller att inte bada alls.

Men sällskapet var bra. Riktigt roligt att dansa loss lite. Saknade min Emelie dock, dansa är inte riktigt samma ask utan henne! Kändes konstigt att gå ut från krogen och sätta sig bakom ratten, men om man bara dricker vatten under hela kvällen så får man köra bil hem. Vilket jag gjorde.

Klockan har slagit om till sommartid och jag är trött. Godnatt världen!
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: