onsdag, mars 14, 2012

den där om tjocka lår

Mina tights håller på att ge upp. Igen. Helt allvarligt, jag avverkar tights i en rasande fart! När jag promenerar har jag mina svarta tights. När jag zumbar har jag mina svarta tights. När jag sitter hemma i soffan har jag mina svarta tights. Alltså, jag har mina svarta tights på mig o f t a. Och det i kombination med mina tjocka lår resulterar i att jag nöter sönder dem strax nedanför grenen.

Nu är det nära igen. Jag som inte hade tänkt shoppa mer den här månaden (läs: innan jag får pengar igen nästa fredag) måste nog tänka om. Dessutom har min sportbh blivit för stor och måste bytas ut. Efter en viss viktminskning håller den inte längre behagen på plats som den brukar. Och jag föredrar att de är relativt stilla och inte sysslar med allt för skumpande när jag motionerar.

Jag gillar ju att shoppa. Vad klagar jag på egentligen? Troligtvis därför att jag egentligen behöver en helt ny träningsoutfit (minus skor) och att jag är medveten om att det kommer bli dyrt. Träningstights, sportbh, ett par linnen och en bra hood eller liknande att ha som överdragströja. Vad enkelt (billigt) det vore om jag inte vore så förbannat mån om att det skulle vara snyggt också..

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Men det var ju ett ganska angenämt problem ändå :)
Jag nöter också sönder alla mina byxor strax under grenen, så störande!