torsdag, mars 08, 2012

...

Kröp imorse runt på marken för att fotografera årets första snödroppar. Hunden tittade konstigt på mig när jag står på knä i smutsen med mobilen i högsta hugg. Han är visserligen rätt van att jag ska stanna i tid och otid för att fotografera, däremot undrade nog de förbipasserande människorna desto mer vad jag sysslade med.
Nåja, jag är van att bli tittad snett på. Både av hunden och andra människor. Och inte bara när jag fotograferar. Oh oh. På tal om fotografering så har jag intervjuat och fotograferat idag. Fantastiskt kul. Dessutom blir jag så otroligt inspirerad av människor som är så drivna som hon jag träffade idag. Hade jag haft den drivkraften hade jag haft sjutusen projekt igång. Alternativt varit riktigt rik redan. Jag föredrar det senare, faktiskt.
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: