fredag, mars 02, 2012

att ge upp är inte min grej

"Dessvärre har vi beslutat att gå vidare med en annan sökande..." Ja just det ja. Nåväl, jag försökte i alla fall. Upp och på't igen! Ville visserligen verkligen ha det jobbet, men jag gjorde vad jag kunde - och det är jag nöjd över. Bara att söka vidare, jag låter inte ett nederlag sänka mig.

Jag vet bara inte riktigt var jag ska söka jobb. Alla tips i Västeråsregionen mottages tacksamt! De öppnar ett nytt hotell i Solna snart, men det är nästan långt bort. Jag har ju hunden också, kan inte ha allt för mycket restid till och från jobbet. 

Fredag ja. Mys ikväll, ätit sushimiddag och ser bandy på TV'n. Bortbjudna imorgon till Kicki och Emelie och traditionsenlig middag med italienska familjen på söndag. Jag tror det blir en riktigt bra helg! 

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Vad trist!
Men du kommer att hitta nåt annat, det är jag säker på!