fredag, mars 23, 2012

älskade rocklunda

Jag tror att jag hade bott i Västerås i två-tre dagar när jag besökte Rocklunda första gången. Kärlek vid första ögonkastet! Sedan dess har jag spenderat så många timmar längs motionsstråken. Och fler kommer det att bli. Promenader gör sig allra bäst i skogen, inte i stan.
Idag blev det årets första tur i Rocklundaskogen. Fem kilometer powerwalk med en lycklig hund i andra änden av kopplet. Två problem. 1. Delar av spåren har varit preparerade skidspår under vintern, och hade nu ett glashalt snö/is-lager. 2. Vattensamlingar som fyrfotingen gjorde allt för att få chansen att rulla sig i.

Så nu sitter jag hemma igen, med lite ny energi och en nybadad hund som luktar just det. Nybadad, blöt hund. Samt ett par grå Urbanears i min ägo.
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Åh, det låter härligt! Jag får kanske ta en vandring längs elljusspåret när det tinat fram... om typ hundra år! :(

Bara 0,5 kg kvar till delmålet, och en vecka kvar tills jag börjar om att jobba, det borde väl gå?

PS. Wohoo, ingen verifiering! ;) DS
Men du behövde inte ta bort den för min skull ju!