onsdag, februari 15, 2012

uppdatering

Förutom allt annat som hänt senste dagarna har jag även skaffat mig en härlig träningsvärk i ljumskarna. Lånade ett par skridskor av Blondinen och gav mig tillsammans med Mari ut på Mälaren och den uppskottade skridskobanan. Närmare 1,2 mil på skridskor när man inte åkt på elva (!!) år känns i kroppen. Spänningen i att Blondinen dessutom ägde ett par tjejskridskor (läs: konståkningsskridskor) var total! Taggarna vid tårna höll på att ge min rumpa ett par smällar, men jag lyckades hålla mig på benen - mot alla odds.

Har dessutom sökt ett jobb för sommaren. Ett säljjobb, vilket vore riktigt kul. Skulle om jag får chansen där, bli arbetskamrat med en riktigt fin klasskompis. Säljkursen vi hade med bäste Rolf gav mig blodad tand, och jag älskar att föräljning är så närliggade till service. Jag hjärta service.

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: