tisdag, februari 21, 2012

underhålla sig själv

Jag lovade att skjutsa min svärfar till massören på Skultuna Spa idag. Jag tror kontoutdraget tackar mig för det fina vädret. Kunde nämligen bara komma på två sätt att fördriva tiden - fotografera eller shoppa på Iittala Outlet.
Då vädret idag är helt underbart, förutom lite blåst, så fick det bli fotografering på schemat. Snön smälter och droppar från taken, tog chansen att leka lite mer slutartider. Hade tyvärr bara med mig mitt 70-300, lite otympligt att fota med. Resulterade i ett par blöta knän, några helt okej bilder och en hel del solsken i själen.
Nu längtar jag efter vårblommorna.
 Och cigaretter på balkongen i den värmade solen.
Men det sistnämnda tänkte jag försöka undvika,
hur lockande det än kommer att vara.. 
__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

rebecca sa...

ÅHH. va härligt!