måndag, februari 06, 2012

tråkare mat finns inte

Jag har aptitproblem. Eller, egentligen inte aptiten, jag är snarare bara less på hela den där grejen att inte äta pasta, ris och bröd. Jag blir så begränsad i min matlagning. Min receptbank är liten och jag är uttråkad av maten jag äter. I fem veckor nu, har jag ätit massa nyttig mat. Skittråkigt.

Jag ska handla efter jag varit tillbaka till skolan för handledning. Kommer komma hem med samma saker som alltid. Korv, bacon, pasta, mozzarella, skinka, bröd - samma som alltid - till italienaren. Sallad, frukt, youhurt, kvarg och keso till mig. Som alltid. Jag är så less, så less på den maten! Jag vet inte hur jag ska hitta motivationen.. eller framförallt, aptiten.

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Anonym sa...

Strimla lite vitkål, stek det i smör tillsammans med lite sambal oelek. Supernice. Gott att variera sig lite.