söndag, februari 19, 2012

tack kära ni.

Jag har faktiskt de bästa svärföräldrarna. Eller, hela svärsläkten är helt underbar! Sedan ett antal veckor sedan är jag rätt kräsen i maten. Undviker pasta, bröd och onödigt fet mat, godsaker och alkohol. Låter skittråkigt, jag vet. Det är det också, nästan alltid.  

Svärfamiljen, även kallad den italienska familjen, är självklart pastaätare. Hello Italy! Men när de, som idag, äter pasta till söndagsmiddag får jag sallad istället, den här gången med stekta scampis. Jag känner mig som världens mest besvärliga - och är otroligt tacksam över den anpassade maten.

Men hur tråkigt det än är att välja bort allt gott i livet, är jag glad att det gör skillnad. Mina favoritbyxor är alldeles för stora, trots att jag satsade på långkalsonger under idag. Positivt - absolut - men väldigt besvärligt. Ser ut som det blir en vår i baggyjeans, tights och strumpbyxor..

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Men heja dig! Har du motionerat mer också, eller bara ändrat kosten?