onsdag, februari 01, 2012

sockerberoende - kliva över tröskeln

Jag är visserligen fortfarande sötsugen. Men inte sådär hysteriskt sötsugen som jag varit tidigare. Hanterbart, helt enkelt. Jag gissar att det har att göra med att jag varit mer eller mindra utan det i fyra veckor nu. Jag skulle gärna köpa lite godis, då mitt mål är att kunna ha en hälsosam relation med sockret, men jag vet inte riktigt om jag vågar. Inte riktigt ännu.

Men nu måste jag fortsätta plugga. Hur omotiverande det än känns. Skulle även behövt dammsuga och fixa lite, men jag får göra det i eftermiddag, innan hyresvärden tittar förbi. Ni som känner mig vet hur mycket jag hatar att det få besök (om så bara av hyresvärden) när lägenheten inte är representabel..
__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: