lördag, februari 25, 2012

sista flyttdagen - check

Vaknade tidigt, tidigt i morse, långt innan väckarklockan - och kände det direkt. Magonten, illamåendet, svettningarna. Fan. Inte läge att bli sjuk i samband med flytt! Skyller stenhårt på gårdagens kebabsalladsmiddag. Jävla fan. Typisk matförgiftning. Visserligen bara spytt en gång, men suttit på toaletten halva dagen. Fint. Verkligen fint.

Italienaren och fina svärmor var otroligt effektiva. Tack så otroligt mycket för hjälpen, jag vet inte vad jag hade gjort utan er. Plus ett hedersomnämnade till Melonas som var beredd att sicksacka fram med släpet åt mig om inte Italienaren kunnat hjälpa mig. Men nu är allt flyttat. Fyra timmar tog det att köra alla saker. Visserligen är lägenheten ett enda kaos just nu.

Men det tar jag tag i när jag mår bättre.
Nu ska jag ock fyrtiotvåan i sovrummet se lite ishockey. 

__________________________________________ Viktoria

Inga kommentarer: