måndag, februari 20, 2012

sämsta möjliga tajming

Jag har massor med plugg i veckan. Med massor menar jag verkligen MASSOR. Enormt mycket. hur mycket som helst! I helgen ska jag dessutom flytta alla mina prylar hem till italienaren. Italienaren som idag inte får behålla varken det han äter eller dricker.

Sämre tajming får man leta efter. Jag har absolut verkligen inte tid att även jag börja kräkas. Sa till vännen S. igår att jag borde klara mig den här vintern, då jag brukar satsa på magsjuka varannat år. Och från i fjol har jag minnen av ett dygn av kaskadspyor, bittra tårar, smaken av galla och följt av flera dagars återhämtning.

Inte i år igen tack. Framför allt inte i veckan.
Håll tummarna för mig!
__________________________________________ Viktoria

2 kommentarer:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Ska verkligen hålla tummarna!

Tack för alla tips och peppning, nu jävlar! :)

Susanna - mitt liv i Oslo sa...

You got mail ;)