måndag, februari 27, 2012

påfyllning av energidepån

Jag äter uppenbarligen i princip bara sallad numera. Stammishaket Vivaldi är jag lite (mycket) less på, Oliodeli är lite för fullsatt och ja.. det var dagt att testa något nytt. Tillsammans med min Emelie testade vi lunchen på Global Living - enormt positivt överraskade! Åt sallad med bland annat kronärtskocka, morötter, parmaskinka, mozzarella och kyckling med en smaskig vitlöks- och basilikavinaigrette.
Jag älskar verkligen att vara på stan. Jag behöver inte shoppa massor, men jag vill se människor. Insupa atmosfären. Ha en anledning att ta på mig andra kläder än tights, linne och träningsskor. Idag blev det ett par blå byxor som jag inte haft sedan jag köpte dem för säkert fyra år sedan, mina to-die-for-DonDonna-stövletter och skinnjacka. Jag kände mig smal. Och snygg. Med en tjock halsduk och herr RayBan på nästippen.

Tänk vad lätt det är att få ny energi efter en helg av sjukdom och flytt.
 En underbar vän, en god lunch och lite affärer.

__________________________________________ Viktoria

3 kommentarer:

em sa...

får man se outfit bilder? :)

viktoria cederberg sa...

Har ingen helfigursspegel längre, orkar inte slåss med självutlösaren osv.. Du får tänka dig hur det kan se ut! :D

viktoria cederberg sa...

Har ingen helfigursspegel längre, orkar inte slåss med självutlösaren osv.. Du får tänka dig hur det kan se ut! :D