tisdag, februari 21, 2012

på önskelistan

Jag vill ha en sådan där fin liten kamera som är ett mellanting mellan en vanlig kompaktkamera och en system. Det vill säga, en kamera som tar bra bilder men är smidigare att ta med överallt. En jag kan lägga i handväskan och mer naturligt kunna fota i sociala sammanhang, av någon konstig anledning blir folk mer besvärade av en stor systemkamera i jämförelse med en mindre.  

Men de är snuskigt dyra. För jag vill ha en sådan med fina funktioner, inställningar och lite kvalitet. Inte bara en sikta-och-skjut-kamera. Och helst en Canon, då jag numera är helt såld på deras kameror.

Jag ska fortsätta drömma. Kanske nästa år. När jag inte längre är student.

__________________________________________ Viktoria

4 kommentarer:

Blondie sa...

storasyrran fyller trettio i helgen och jag funderar på ge henne en Canon S100. Ären bra elle?
/Blondie

viktoria cederberg sa...

Aldrig testat den, men den verkar få bra recensioner. Nackdel är att den tydligen ska vara lite långsam i full zoom.. Men Canon gör i överlag bra kameror, så nog tror jag att systern skulle gilla den!!

Blondie sa...

hmm okej! Har du någon favorit jag kan sno och köpa?

viktoria cederberg sa...

Faktiskt ingen aning. Har inte testat de här semisystemvarianterna ännu, bara bestämt mig för att jag BEHÖVER en. ;) Gå in till el-butik, jag rekommenderar som alltid Expert. :)