onsdag, februari 22, 2012

#nyttjobb

Går det att hitta ett #nyttjobb med hjälp av sociala medier?

Den 25 maj lämnar jag skolan trygga värld. Måndagen därpå är jag redo för nya utmaningar! Utbildningen jag läser heter Ledarskap för Mötesindustrin (tidigare Affärsturism) och har fokus på ledarskap, kommunikation, marknadsföring och föräljning - med en vinkel mot mötesindustrin.

Jag ser mig själv främst inom marknadsföring och kommunikation, inom ungefär vilken branch som helst - men gärna någonstans där det går urskilja service och kontakt mellan människor.

Allra helst vill jag jobba i Västerås. Men fungerar inte det, så inom pendlingavstånd! Och då menar jag kanske inte främst Stockholm, utan kanske hellre Bålsta, Eskilstuna, Köping, Örebro eller liknande.

Själv har jag tidigare jobbat mycket med service - något jag brinner för. Restaurang, konferens, café, lokalvård - till viss del i ledande positioner. Jag har även sysselsatt mig (och sysselsätter mig fortfarande) som journalist och skribent, främst inom sport och livsstil.


Vill ni veta mer? Läsa ett CV? Få veta mer om mig som person? Bjuda mig på en rolig fest?
Oavsett - maila mig på info@viktoriacederberg.se

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Mikael Grön sa...

Hur gick det nu då? Fick du nåt nytt jobb?