torsdag, februari 16, 2012

nya naglar!

Skulle egentligen inte tillbaka till Harmoniq förän nästa vecka, men jag mår alltid bättre av att känna mig snygg och efter den här veckan... Jag bokade helt enkelt om min tid och gjorde om mina naglar redan idag. Förra gången var jag riktigt nöjd, men bestämde mig för att testa fransk manikyr den här gången.

De blev riktigt snygga! Jag har hittat en kanonduktig nagelteknolog (om det nu är rätt titel?) i Linda, är bara inte helt nöjd i att hon ska börja plugga igen och det kommer bli problem att få tider hos henne. Ja ja, jag fattar att det är kul för henne. Men jag då? Jag är en vanemänniska, föredrar att gå till samma person om jag hittat någon jag tycker är duktig.

Jag vet att det är värsta pensionärsfasonerna, men jag gissar att jag inte är ensam om det?

1 kommentar:

Johanna - Mamma, mode, skor sa...

Fint!
Men vad är det som har hänt gumman?