onsdag, februari 22, 2012

när tankarna svävar iväg

Imorgon har jag halvtidspresentation på mitt examensarbete. Idag skulle jag skriva, skriva, skriva. Istället har jag mest varit missnöjd med allt jag hittills skrivit och spenderat dagen med att skriva om det. Resulterade i att min text nu är kortare än vad den var igårkväll. Bra jobbat Cederberg, verkligen bra jobbat!   
Har heller inte förberett min muntliga dragning. Men den punkten oroar mig inte, jag skjuter allra bäst från höften. Dessutom brinner jag verkligen för mitt ämne så jag är övertygad om att jag kommer kunna sälja in det hos klassen imorgon!

Har drömt mig iväg idag. Sommar. Mjukglass. Uteserveringar. Tittade till sparkontot. Insåg att jag troligtvis kommer kunna unna mig en resa senare i vår. Kanske i samband med examen. Vi får se. Jag  är visserligen inte någon sommarmänniska (läs: jag gillar inte att visa mig i bikini), men lite ledighet vore inte helt fel. Jag har på känn att jag kan behöva det efter den här våren!

__________________________________________ Viktoria

1 kommentar:

Emma sa...

Oo men kom hit da! xxx